Drogokról kell kiselőadást csinálnom kémiára de nem tudom hogy hogy kezdjem. Valaki tdna segíteni? :/
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 10:48
1/7 anonim válasza:
Mennyire kell segíteni?
-első dián a cím legyen. Utána szerintem a csoportosításuk, egy egyenként képpel, tulajdonságokkal, hatóanyag, hatás, kép róla. hogyan használják. stb.
de nézek mindjárt a neten, biztos van készen ilyen, abból könnyen ihletet meríthetsz.
2/7 anonim válasza:
na találtam is, ezzel már boldogulni fogsz, csak nehogy ezt edd elő zakkumpakk mert elég feltűnő lesz, hogy nem te csináltad.
4/7 A kérdező kommentje:
kösziii
2011. márc. 26. 10:59
6/7 anonim válasza:
ha gondolod én tudok neked átküldeni egy teljes prezentációt, részleteset ppt formátumú. Vegyél fel msnre ha kell és szívesen átküldöm :) ( retrowilson@live.it)
7/7 A kérdező kommentje:
felvettelek (:
2011. márc. 27. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!