Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Csongor és Tünde (lentebb)?

Csongor és Tünde (lentebb)?

Figyelt kérdés

lehet, hogy az egész elejét félreértettem a műnek, de nekem határozottan úgy tűnt, hogy Ilma menekül Balga elől, mert verte őt és kihasználta.

Balga pedig épp ezért meg akarja ölni Ilmát + egész úton szidja

Mégis a negyedik felvonás végén, a kútnál hú de mennyire szeretik egymást. Ez most mi? Megváltozott valami útközben, vagy az elejét értettem félre?

2011. márc. 9. 17:35
 1/4 anonim válasza:
100%
Ne akarj érteni semmit ebből a műből. Egy kaotikus zagyvaság az egész.
2011. márc. 9. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, érthetetlen összevisszaság az egész, nem is tudom, hogy egyest vagy kettest írtam belőle...Még a kivonatból sem értettem semmit.
2011. márc. 9. 18:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, hogy nem vagyok ezzel egyedül!
2011. márc. 9. 19:43
 4/4 A kérdező kommentje:
vagy lehet, hogy ezek olyanok, amikor egy filmben történik valami teljesen abszurd, és legyintünk rá h: "áh hagyd ez csak film, ne keresd az értelmét"
2011. márc. 9. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!