Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Jó angolosok, mit jelenthet ez?

Jó angolosok, mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Now you got blazing. Köszi előre is.
2011. márc. 8. 18:43
 1/6 anonim válasza:
Most neked fellángolásod van
2011. márc. 8. 19:06
 2/6 A kérdező kommentje:
oké nem gugli meg webfordítós xarokra gondoltam, hanem olyan választ szeretnék kapni aki biztosan tudja, hogy mit jelent ez a mondat. kösz
2011. márc. 9. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
te lángolsz xDlehet valamit félre értek de elméletileg ezt jelenti
2011. márc. 9. 18:55
 4/6 anonim válasza:
Am tényleg azt jelenti hogy "Most (te) fellángolsz"
2011. márc. 9. 20:43
 5/6 A kérdező kommentje:
oké de a got mire vonatkozik a mondatban, miért van benne? "get blazing" ez egy phrasal verb" lenne? mert én sehol nem találtam...
2011. márc. 10. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Helló. Nem igazán értem mire vonatkozik a kérdésed, de megpróbálom elmagyarázni. Szóval a "blazing" az egy ige lenne, lángolást jelent, a "got" szónak pedig iszonyat sok jelentése van, és helyzettől függően használjuk. Tehát ha például ige van mögötte akkor nyersfordításban ez azt jelentené, hogy kapsz lángolást, vagy lángolásod van,de mivel ez hülyén hangzik így ezt a mondatot így kell lefordítani: Most lángolsz vagy Most lángolni kezdtél (bár ez nem teljesen helyes) és elég hülye mondat, de ha belegondolsz, ha valaki felgyullad (ember) akkor lehet ezt használni, és ez szövegkörnyezet függő is, mert például ha valami szerelemről beszélgetnek pl. ott lehet azt is használni hogy fellángoltál, fellángolsz valaki iránt, de ha valaki tűzbe vész vagy ilyesmi, akkor lehet az a jelentése is amit írtam. Ennyit tudtam segíteni, remélem sikerült :)
2011. márc. 11. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!