Most írom szakdolgozatomat, témaköröm az italok jelentősége a gasztronómiában, ötletek? Bővebben lent!
•ÍNDÍTÓ KÉRDÉS
-Mondana magáról valamit? (másképpen fogalmazva „Mutassa be önmagát röviden.”)
-Miért éppen azt a területet választotta, amelyben most tevékenykedik?
-Hány ember tartozik a keze alá?
-Mi motiválja a munkája során?
-Van olyan eredménye, amire különösen büszke?
- A vállalat fő profilja, tevékenységi területe?
-Milyen ittalokat talalhatunk meg az on uzletebe?
-Kulfoldrol is hoznak ittalokat?
-Szilveszterkor milyen italokkat szolgaltak fel?
-A bor tényleg jó az egészségnek?
-Melyik bort tudja ajanlami egy romantikus vacsorahoz?
-Melyik a legreggebi bor ?
-Melyik boraszatbol szerzik be a legjobb borokat?
-Melyik a legjobb minőségi gin amelyik megtalalhato az on uzletebe?
-A vendegek onoknel talalnak hutot uditot?
-Milyen markas pezsgokket arulnak?
-Milyen arba vannak a markas es a kevesbe markas pezsgok?
-Alkoholos koktelokat is keszitenek?
-A vedegek milyen koktelt isznak a legszivesebben?
-Hideg idobe milyen ittalok vannak a felmelegedesre?
-Magyar sort is felszolgalnak?
-Melyek a legkedveltebb ittalok amiket a vendegek eloszeretetel fogyasztanak pl egy vacora alkalmaval?
Remelem segitetem.Regg vegeztem mar regg volt amikkor tanultam az interju kesziteset.Irjal ha tudok meg valamibe segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!