Német levélben segítene nekem valaki? Írna nekem valaki pár mondatot németül?
Baráti levelet kell írni(rövid levél),hogy egy levelező partner Magyro-n tartózkodik és a hétvégén meg akar látogatni,de nem talál otthon.Egy E-mailt ír nekem,amiben közölte,hogy nem talált otthon.
Le kell írnom:Miért nem voltam otthon,valamint,hogy máskor szóljon ha meg akar látogatni.
Nem vagyok túl jó németből a múlt idővel mindig problémáim vannak.
Írnátok pár mondatot németül nekem??
Köszi!!!
Mein lieber Franz,
ich bin sehr froh, dass du in Ungarn bist! Gestern war ich leider nicht zu Hause, ich war mit meinem Sohn in der Musikschule. Du weisst schon er spielt Klavier, und er hat donnerstags Unterricht.
Sonst sind wir jeder Nachmittag zu Hause, wenn du Lust hast, kannst du uns besuchen! Wo wohnst du jetzt? Und wie lange bleibst du? Es wäre vielleicht besser, wenn du mich anrufst, dann könnten wir alles genau besprechen. Leider hab ich deine Nummer nicht, aber hier ist meine: xxx x x. Schick mir einfach eine Nachricht, wann du Zeit hast!
Ganz liebe Grüsse:
Maria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!