Mit jelent szamomra a karacsony?
Egyszerű... írd le hogy miért is ünnepeljük a karácsonyt, mi történt akkor a Biblia szerint... aztán én azzal folytatnám, hogy a mai világban mennyire érvényét vesztette ennek a valódi jelentősége, hiszen mindenki csak a méregdrága ajándékoknak tulajdonítja a szerepet, és az sem számít ha emiatt hitelt kell felvennie!
Ezután azzal folytatnám, hogy mennyivel fontosabb a szeretet, és az hogy összejön a család, közösen süt, főz, énekel, együtt vannak és boldogok... Ezeket rendesen ki lehet rizsázni.
Aztán a végén leírhatod a vallással kapcsolatos érzéseidet is ha gondolod, én mindig őszintén leírtam hittan órákra is, hogy hiszek istenben a magam módján, de nem érdekel a vallásosság, a tanár pedig díjazta az őszinteséget, emiatt sosem pontozott alul, sőt... Ebbe a témába is belehúzhatod a vallásosságot, pl éjféli mise, stb
Elméletileg bármit írhatsz mert ezért nem pontozhat le. Az érzéseidről mesélsz, ez nem lehet hibás.
Gyakorlatilag nem így van:
Ha írsz egy nyálas, tele vallásos meg "hiszek az Úrban" szöveget, amilyet az első válaszoló is írt akkor biztos felpontoz.
Ha pedig azt írod, hogy neked azt jelenti, hogy mehetsz házról-házra énekelni, ingyen pia. Kapsz egy csomó ajándékot, pénzt, vakáció. Na ezért tutira lepontoz. Persze az elejére a vallási nézetet azért még odabiggyesztheted, hogy legyen vallásos dolog is benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!