A Rómeó és Júliában Tybalt szerelmes volt Júliába?
Csak azért kérdezem, mert ez nekem nem tiszta, ugyanis tegnap olvastam el a művet, és abból nekem nem esett le, hogy szerelmes belé, viszont a musicalt is láttam már-magyarul-, ott pedig úgy van, hogy titokban szerelmes volt belé. Akkor ez hogy is van? Szerette őt, vagy nem?
Köszi a választ! =)
UI: Kíméljenek az olyan válaszolók, akik csak azt írnák, hogy "olvasd el még egyszer", vagy hogy "nézz utána";ugyanis elolvastam, és nem fogom még egyszer olvasni. Köszikee
Rendes válaszolók írjatok! :)
Biztos, hogy jól hallottad?:O
Ha jól emlékszem, Tybalt valamilyen rokonsági kapcsolatban állt Júliával...Talán az anyja bátyja volt...vagy mi, már rég olvastam:P :D
Parisnak ígérték Júlia kezét, de ugyebár Júlia Rómeót szerette...
Nos, azt hiszem, most előrébb nem lettél:D
Semmi baj, legalább kulturáltan válaszoltál :)
Zöld kéz megy akkor is.
Nos igen, Tybált 1. unokatesója volt Júliának, vagyis Júlia anyjának unokaöccse, tehát Júlia elsőfokú unokaöccse.
De írtam, hogy könyveb ilyet nem olvastam, csak a musicalban láttam. Úgyhogy lehet hogy csak ott van így.
Azért köszi a választ.
Ha másvalaki tud még valamit, írjon =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!