Szerinted milyen szakdolgozat témát kellene választanom Kommunikáció és Médiatudomány szakosként?
Figyelt kérdés
Mindenképpen a kommunikációval és/vagy pszichológiával kell kapcsolatosnak lennie. És mindenekelőtt olyan izgalmas témát kell választanom, hogy a konzulens ne utasítson vissza. Tehát az, hogy Nem Verbális Kommunikáció, mint téma, ilyen egyszerűen, az kizárva! De ha már van benne egy ki keleti kultúra, harcművészet, ahol a színekkel nonverbálisan üzennek, kommunikálnak például, az már jó út. Vagy a családi kommunikáció egy bizonyos területe, bizonyos összefüggésben. Ilyesmi. Van valakinek egy jó ötlete? Előre is köszönöm, ha segítetek!2010. dec. 6. 09:54
1/2 deklon válasza:
Szia!
Én erőszakkal kapcsolatos témából írom a disszertációmat és szerintem jó téma egy kommunikáció szakosnak a non verbális jelek az erőszak előtt vagy egy családi belső erőszaknak a verbális ,non verbális jelei stb...Igaz e témákhoz sok pszichológiát kell áttanulmányozni.:) Kíváncsi vagyok majd milyen témát választasz, írd majd meg :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez nem is rossz ötlet! Ilyen válaszokat szeretnék még kapni! :)
2010. dec. 6. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!