Ezt mégis hogy csináljam? Megőrült ez a tanár teljesen?
Próbálj meg minél egyszerűbben fogalmazni. Én mondjuk mindig beleestem abba a hibába, hogy olyan szavakat akartam használni ami még a Shakespeare művekben is csak ritkán fordul elő aztán mikor benyögtem egy full alap szövegkörnyezetbe elég hülyén nézett ki, de ez akkor még nem tűnt fel. Szóval ezzel csak annyit akarok, hogy nem kell durván fogalmazni. Nem kell olyan szöveget írni , mint ha magyarul írnál valami hatalmas nagy bölcsességekkel teli fogalmazást...
Ez a mondat pl amit te írtál az előbb már nekem sok volt... Én beleraknám az összes igeidőt egy durvább if-es mondatot... Szóval a nyelvtani szerkezeteket. A szókinccsel meg foglalkozzanak azok akik kint élnek vagy szótárakat készítenek...
The society would be better if we gave more attention for each other.
Uh, hajnali 2kor nehezebb ez, mint gondoltam. Lehet nem is túl jó amit írtam, bár most jónak találom:D Aztán kitudja, hogy 10 óra alvással milyen lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!