Jövőhét hétfőre fogalmazást kell írnom Antigonéról. Nekem kell lennem az ügyvédje és meg kell védenem de nem tudom, hogy mit írjak! A fogalmazás címe:Antigoné ügyvédje voltam! Hogy kellene meg védenem Antigonét? Mit Írjak?
Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 23:33
1/9 anonim válasza:
Basszus! Ez nagyon vad! Amikor én jártam suliba, nem kellett ilyen baromságokat írni! Pff!
2/9 anonim válasza:
Írd azt, hogy ügyfeled nem nyilatkozik! Vagy, hogy fenntartjuk a jegyzőkönyben szereplő vallomást és ahhoz nincs mit hozzá fűznünk.
3/9 anonim válasza:
Mond hogy tiltakozom:)Na a viccet félretéve,elég érdekes feladat nem tudom ki volt az a pihent tanár akinek eszébe jutott.Amúgy lehet h még valami jól sül ki belőle.Sok sikert.(Sajnos segíteni nem tudok,tudom nem is kelett volna ide irnom mivel érdemi választ nem adtam,de érdekes kérdés gondoltam dobok egy kommentet pihi elött.)
4/9 anonim válasza:
Pedig nem nehéz feladat ez ha ismered Antigoné történetét..
Mikorra kell?
5/9 anonim válasza:
Jaj,bocsika most olvasom,hogy jövőhét hétfőre..Akkor bőven van idő rá,Ismered Antigoné történetét? (egyik kedvencem)
6/9 anonim válasza:
Lol, ilyen nekünk is volt csak Édes Annával :D. Én kértem a bírót, hogy küldje el a népköztársaság igazságügyi elmeorvosi szakértőjéhez és kérelmeztem a tárgyalás elnapolását :D
7/9 A kérdező kommentje:
Háááát kösz,hogy írtatok....de nem sokkal lettem okosabb:)))
Valaki segítsen hétfőig!!!!!!
2010. nov. 16. 17:45
9/9 anonim válasza:
Ha olvastad (és értetted is!) a művet, akkor meg tudod csinálni. Neked - ügyvédként - csak annyi a dolgod, hogy megvédd őt. Nagyon jó, kreativitást fejlesztő feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!