Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Legyszives ebben tudnatok...

Legyszives ebben tudnatok segiteni? :S

Figyelt kérdés

Amerikaban tanulok, ez az elso evem ez csak felig beszelem a nyelvet holnapra be kell adnom egy hazi dogat fizikabol es akarhol keresgelem a neten sehol sincs valasz ra a szuleim most nem tudnak segiteni egyeb okok miatt...

na szoval ez lenne a feladat:Horsepower is the common unit of power in rating engines. However, the official SI unit of power is the:____ az also kotojeles reszre kell irni a valaszt vagy mondatott nem tudom bocsanat ha rossz kategoria de hirtelen nem volt otletem a valaszokat elore is koszonom!!

2010. nov. 10. 00:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A google-ban talalsz angol-magyar forditast es az segiteni fog.

A gyermekeim jartasak ebben, de most nincsennek itt, ugyhogy ha segiteni tudunk, akkor irj priv.ben es pontosan megtudjak Neked adni az informaciot, hogy hogyan tudod ezt megtalalni a netten.

Mar este lesznek!

2010. nov. 10. 07:29
 12/13 anonim ***** válasza:
jaj, több ilyen gyereket ismerek akit kivittek külföldre a szülei és a gyerek alig beszélte a nyelvet. a suliban ezt azért tuti figyelembe veszik.
2010. nov. 10. 09:59
 13/13 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek a valaszt hasznaltam a google translatet de teljesen ertelmetlent hozott ki egesz este csinaltam ma volt olyan orank az az egyet rontottam el amugy "open system" volt a valasz de azert komolyan koszonom mindenkinek!!
2010. nov. 10. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!