Mit jelent? Addig üsd avasat amíg meleg.
Figyelt kérdés
Nagyon hálás lennék ha valaki gyorsan leírná..Fontos lenne.
Köszönöm
2010. nov. 7. 18:34
1/8 A kérdező kommentje:
a vasat*
2010. nov. 7. 18:35
2/8 anonim válasza:
Kémia házi?
Akkor: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..
3/8 A kérdező kommentje:
Igazából azt is én tettem fel,de a többit kb. megcsináltam,de ezt nem tudom...és a szólás formájában kellene nekem,nem a kémiai jelentés...
Valaki leírná a szólás jelentését?
2010. nov. 7. 18:39
4/8 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy melegen az anyagok lágyabbak, így addig könnyebb formálni, amíg meleg.
5/8 anonim válasza:
ha nem kémiailag akarod akk sztem az h addig tegyél meg valamit,amíg még teheted.. vagy ilyesmi..:) mert ugye míg a vas meleg addig formázható,de ha kihűl nem tudst vele semmit se csinálni.:)
6/8 anonim válasza:
Ha az ember valamit elhatároz, rögtön el kell kezdeni a megvalósítását, mert a késlekedés, halasztgatás a lelkesedés csökkenéséhez, megszűnéséhez vezethet.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, végül én is ilyesmit írtam.
2010. nov. 8. 13:37
8/8 anonim válasza:
A 6-os válasz helyes és egyet is értek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!