Hogy tanuljam hatékonyan rövid idő alatt meg a történelmet?
Figyelt kérdés
Tehát elég nehéz a történelmet tanulnom mert nem csinálunk órán nagyon semmit és a tanár nem írat órán vázlatot így mindig a könyvből kell vázlatot írnom és a vázlatokkal is sok idő elmegy és akkor még meg is kéne tanulnom. Illetve sokszor eléggé unom és lassan megy a tanulás valaki tudna valami tippet,hogy minnél gyorsabban minnél többet megtudjak tanulni?#tanulás #törtémelem
dec. 1. 16:46
1/4 anonim válasza:
Nekem pl segített, ha hangosan olvastam fel, nagyon odafigyelve a tanulandót. Aztán visszagondoltam, hogy mit is olvastam, néha lesve, de minél inkább magamtól megpróbálom elmondani, mi volt a lényeg.
2/4 anonim válasza:
A tételban.hu-n vannak fenn vázlatok magyarból és töriből is.
4/4 anonim válasza:
Zanza videók szuper összefoglalókat tartalmaznak minden témához. Az időutazó és a tökéletlen történelem csatornák a youtube-on is nagyon jók. Szerintem érdemes megnézni őket, így is ragad valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!