Szakdolgozatban ciki nagyon, ha van egy wikis hivatkozásom?
Figyelt kérdés
Nem találtam máshol semmit a témáról...nov. 6. 17:54
11/28 anonim válasza:
#10: nem véletlenül nem írja meg a Kérdező, miről is van szó...
13/28 anonim válasza:
#12: józan paraszti ésszel kitalálhatná, hogy akkor itt kapna tippet a témáról.
A kérdés annyira komolytalan, hogy jó eséllyel kitalálta csak, bár az is érdekes, hogy egyes válaszolók olyannal jönnek, hogy nem illik, meg ciki, holott az igazi gond, hogy így olyan dolgokat írhatsz le, ami nem igaz. Vagy ha mégis igaz, nem tudni, ki írta, ami meg plágium.
14/28 anonim válasza:
#13 csak egy szakdoga az nem olyan, hogy a gyakorin akar az ember tippeket kapni a témáról🫠 írtál már olyat?
Az illik meg ciki pedig teljesen normális kifejezés arra, hogy komolytalan lenne az adott oldalt használni, nem értem, mi vele a baj.
15/28 anonim válasza:
Egy sokadik órai beadandóba még talán elvegyül a többi mellett, de ha arra a szakdolgozatra gondolsz, amit az egyetemi év végére kell leadni, felejtsd el.
16/28 A kérdező kommentje:
Először is Nagyon köszönöm (a korrekt és segítőkész) válaszokat! Sajnos ezen a platformon is, mint mindenhol vannak olyan rosszindulatú emberek, akik még a semmibe is belekötnek, csak azért, hogy másokat egy ártatlan kérdés miatt bántsanak. Azért, mert most írok először szakdolgozatot, és igen, sejtettem, hogy wikiről nem hiteles hivatkozni, illetve a konzulenst sem akarom egy ilyen apró dologért zaklatni, csak mert idő húzás, itt tettem fel a kérdést, bár ne tettem volna. Sok ember pont ezért marad hülye (elnézést), mert pont ilyen emberek veszik körbe, és nem mernek kérdezni. Nem értem, miért kell egy embert egy kérdés miatt hülyének nyílvánítani, úgy, hogy nem ismered. Mellesleg, miért is kellene kiírnom a témát, hogy tippeket kapjak? A wiki forrásai megjelölte a forrásokat, viszont idegen nyelven volt mind, nagy macera volt leforditani, de sikerült megoldanom.
nov. 8. 06:11
17/28 anonim válasza:
> "A wiki forrásai megjelölte a forrásokat, viszont idegen nyelven volt mind, nagy macera volt leforditani"
Jézus ereje...
18/28 anonim válasza:
#17 mert neked minden nagyon könnyen megy, minden nyelvet, amit a wiki felhasznál álmodból keltve is folyékonyan értesz, és véletlenül sem szoktál egyszerűbb megoldást keresni a számodra macerás dolgokra, ha egy mód van rá, lol😆
19/28 anonim válasza:
#18 Te mi a francról beszélsz? Ahhoz, hogy betegyen egy hivatkozást, semmit nem kell lefordítani. Meg akkor gondolj bele, hogy ezekután ilyenek kapnak diplomát.
20/28 anonim válasza:
#19 nekem is van diplomám, folyamatban a következő, köszönöm kérdésed🙂 neked ha jól sejtem nincs, ha ennyire biztos vagy benne, hogy ez így működik, mert akkor tudnád, hogy nem elegáns olyan szakirodalmat direktben meghivatkozni, aminek az eredetijéből mukkot nem látott az ember - esetleg kereszthivatkozással megoldható, de akkor megintcsak ott tartunk, hogy a wikipédiát kell feltüntetni, mint végső forrás. Aminek a valóságtartalma ugyebár olyan, amilyen, amíg bármelyik Gipsz Jakab beleszerkeszthet bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!