Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » SolidEdge vagy más néven CAD?

SolidEdge vagy más néven CAD?

Figyelt kérdés
Lenne egy házi feladatom, ami esedékes CAD órára, egy alkatrészt kell elkészíteni megadott szempontok alapján. Sima gimiből jöttem gépészmérnökire, szóval ez a része nehezen megy. Esetleg egy jóakaró nem tudna segíteni a megírásában? Minden részletet el tudok küldeni, egyik szaktársam az övét 1 óra alatt megcsinálta, mert ért hozzá.

#CAD-CAM #CAD #solid edge #SolidEdge egyetem #CAD SolidEdge #SolidEdge házi egyetem
nov. 4. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:

A gyakorlatvezetődnek írj a kérdéseiddel. Az a feladata, hogy segítsen, és jobb jegyet is kaphatsz, ha látja, hogy szorgalmas vagy.

És menj el minden konzira, ami a CAD-dal kapcsolatos a félévben. És is normál gimiből jöttem és egy kis gyakorlás után a CAD-os tárgyak lettek a kedvenceim. :)

nov. 5. 02:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Youtube a barátod.
nov. 5. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!