Milyen laptopot ajánlotok Solidworks, Solidedge, Creo tervezőprogramhoz?
Figyelt kérdés
Örülnék ha tudna segíteni valaki milyen felszereltségű gép lenne megfelelő. Tudom egy profi tervező gép nagyon drága, de nekem maximum 250-300 ezrem lenne rá. Tanulmányaimhoz lenne szükségem rá. Előre is köszi a segítséget!2020. aug. 13. 18:57
1/2 anonim válasza:
Hát nekem Pl. Az AutoCAD elment egy mezei laptopon i5 7200, hd 620, 4gb rammal. Igaz nem túl nagyszabású tervek lettek létrehozva, de szerintem a hardverhez képest elég jól működött. Szóval én beruháznék egy legalább i5-tel rendelkező gépre, mondjuk 9300, legalább 8gb RAM, de jobb a 16 GB, egy megfelelő Vidi kártya, mondjuk gtx 1650, bár igaz ez játékra van, de szerintem jó lesz SOLIDWORKS ra is. Ilyen gépek kb. 700-800 euró körül mozognak. Szerintem ez a konfiguráció tanulmányaidhoz bőven elegendő. Később meg veszel egy normális gépet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2020. aug. 14. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!