Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot ajánlotok...

Milyen laptopot ajánlotok Solidworks, Solidedge, Creo tervezőprogramhoz?

Figyelt kérdés
Örülnék ha tudna segíteni valaki milyen felszereltségű gép lenne megfelelő. Tudom egy profi tervező gép nagyon drága, de nekem maximum 250-300 ezrem lenne rá. Tanulmányaimhoz lenne szükségem rá. Előre is köszi a segítséget!
2020. aug. 13. 18:57
 1/2 anonim válasza:
Hát nekem Pl. Az AutoCAD elment egy mezei laptopon i5 7200, hd 620, 4gb rammal. Igaz nem túl nagyszabású tervek lettek létrehozva, de szerintem a hardverhez képest elég jól működött. Szóval én beruháznék egy legalább i5-tel rendelkező gépre, mondjuk 9300, legalább 8gb RAM, de jobb a 16 GB, egy megfelelő Vidi kártya, mondjuk gtx 1650, bár igaz ez játékra van, de szerintem jó lesz SOLIDWORKS ra is. Ilyen gépek kb. 700-800 euró körül mozognak. Szerintem ez a konfiguráció tanulmányaidhoz bőven elegendő. Később meg veszel egy normális gépet.
2020. aug. 14. 10:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2020. aug. 14. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!