Dunaujvárosi Egyetem mechanika 1?
"Mit ajánlotok?"
Azt hogy figyeljél oda órán, jegyzetelj és abból készülj céltudatosan. Ha valamit nem értesz akkor bedobod ChatGPT-nek hogy magyarázza el érthetően. Ha így nem sikerül felkészülnöd akkor youtube, könyvek, magántanárok segítségével sem sikerülne, mert egyszerűen gyenge képességű vagy.
„nekem ehhez az egyetemhez ehhez a tantárgyhoz mi lenne a legoptimálisabb?”
Azt csak te tudod, hogy mi lenne neked a legjobb, hiszen mi innen azt sem tudjuk, pontosan mit takar a Mechanika-1 tantárgy. Ezeket találtam:
Gyakorló feladatok:
Példatár:
A témába vágó szakkönyvek, egyetemi jegyzetek, de az interneten is találsz megfelelő leírásokat. Nem vagyok a téma szakértője, mégis találtam néhányat, nem tudom ezek megfelelnek-e.
1
A kérdező nem azt kérte, hogy oldjunk meg helyette egy feladatot, hanem azt, hogy ajánljunk neki szakmai kiadványokat, amiből elsajátíthatja ezt a tantárgyat, ezért nem kellett volna ilyen negatívan hozzáállni. Egyébként pedig mindenkinek vannak olyan tantárgyak, amelyek nehezebben mennek, nem kell ezért másokat lenézni.
Milyen szakon vagy?
Ha kifejezetten olyat keresel ami szakirodalom, a tantervben a tárgyleírásnál minden tantárgyhoz van ajánlott olvasmány. Azokból lehet okosodni. Hogy sikerült a tárgy amúgy? Vizsgás? Átmentél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!