Nem tudom a jelentését. Kérhetek segítséget? Részletek lent
A Szent Péter esernyőjéből kell olvasónaplót csinálnunk és szómagyarázatot kell írnunk minden fejezetben a megadott szavakra. A nagy részének megtaláltam a Net-en a jelentését, de van, aminek nem. Ezek a következők:
-superek
-safranyik
Ha valaki tudja, annak előre is köszönöm a válaszát.
#10 hát pont nem. Azért vannak ilyen feladatok, hogy az "Internetes keresőkészségünket is fejlesszük", ahogy a magyartanárom fogalmazott.
A szövegkörnyezetből nem derül ki fene sem. A superekné asszem valami olyasmi volt, hogy a superektől hallotta a csárdában, vagy valami ilyesmi.
"Azért vannak ilyen feladatok, hogy az "Internetes keresőkészségünket is fejlesszük", ahogy a magyartanárom fogalmazott."
És ez konkrétan a gyk-zási képességeiteket jelenti? :D
"És ez konkrétan a gyk-zási képességeiteket jelenti? :D"
Most nem tudom hány szót kellett kikeresnie, de ha megtalált magától hármat, kettőt pedig világért se sikerült neki önállóan, akkor teljesen okos dolog pl gyakorin segítséget kérni. Ez is az internethasználati készség része. És mielőtt mondod, hogy akkor megkérdezhette volna a többit is itt, az emberek nem szeretik másnak megoldani a teljes háziját. 5 szót én se kerestem volna ki neki, de kettőben még szívesen segítenek sokan, mert látszódik, hogy próbálkozott.
Köszönöm, hogy esszerű érveket írtál az előtted válaszolónak, amúgy 57 szót kellett kikeresnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!