Hol tudok szerintetek olyan embert szerezni aki jártas közgazdaságtanban és megcsinál nekem egy beadandó házit?
Figyelt kérdés
Facebook csoport nincs ilyen solgokra pl? Vagy honnan szerezhető ilyen segítség?
Műszaki-ökonómiai tanulmányt kell készíteni, min10-12 oldal. Vannak kotelezoen elvegzendo szamitasok, es par valaszthato amiket el kell kesziteni, de gondolom kb ilyen terjedelemre lehet szamitani
2023. szept. 15. 11:10
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, megmondom oszinten meg nem jutott eszembe, jo otlet!
2023. szept. 15. 11:22
4/8 A kérdező kommentje:
Csalni, de aranyos vagy:)
2023. szept. 15. 14:03
5/8 anonim válasza:
Nem "aranyos" vagyok, hanem becsületes. És elég dühítő látni, hogy mennyien nem azok.
6/8 anonim válasza:
Annyit is fog érni a jegyed, a diplomád. Ez csalás. Pont.
7/8 A kérdező kommentje:
Szóval valaki tud olyan platformot ahol ilyenekre lehet embert szerezni, facebook csoport akar?
2023. szept. 16. 08:48
8/8 anonim válasza:
Én sajnos nem tudok, de én is simán csalnék, ha nálunk beadandó lenne, mert semmi közöm a közgázhoz csak kötelezően oktatják. Úgyhogy pont lesz*rom, hogy milyen jegyem lesz belőle, mint ahogy az EU-s ismeretekből is. Azt meg pláne, hogy mennyit ér a jegyem. (2 kredites tölteléktárgy, nem is értem minek kötelező, full más szakokon, mint gazdasági, pl az enyémen ami műszaki).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!