Muszaki rajzokat veszunk Dokumentacio tantargybol , villanyasznak tanulok. A kerdesm az hogy az ellenallasnak a merete? Szelesseg:5 hossz:12 vagy szelesseg:5 hossz:15 melyik az ellenallase?
-sóhaj-
régen még tök frankó jegyzetek voltak ezekhez... van egy, amit már 20 éve ki se adtak, megkereshetem
de majd a kúp és henger meg kúp gömb áthatását kiszerkeszteni lesz fsza :)
Itt a 10. oldalon azt írják, hogy az ellenállás rajzjelének mérete 9×3 mm, vagyis a hossza háromszorosa a szélességének. Ha arányosan nagyobbra rajzolod, akkor a 15×5 mm lenne az ellenállás jele.
1. máj. 23. 15:19-es válaszoló vagyok
jah, villanyszerelőknél lehet nem lesz kúp-gömb áthatás kiszerkesztés, csak villamosmérnökin (meg gépészeknek és stb)
és:
ez egy sorozatból van, ami nagyon jó:
RAJZ 7.
Szerkesztési segédlet
Dr. Magyar Sándor
Műszaki könyvkiadó
isbn: 963 10 7966 X
Gépipari szakrajz
Ocskó Gyula-Seres Ferenc
műszaki könyvkiadó
isbn: 963 16 1149 3
zárójelben mi vékonyka, de lehet elég neked:
Műszaki rajz segédlet
Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán Villamosmérnöki Főiskolai Kar
174/1995 jegyzet
de neten némi megfelelő keresésekkel is találsz megfelelő jegyzeteket és egyebeket
Előző vagyok
és lehetséges, hogy egy google keresés hamarabb adott volna választ a kérdésedre, minthogy ide írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!