Milyen színt tudsz párosítani ahhoz, ha valaki felvilágosodik, új dolgokra jön rá, rájön hogy mi is a fontos az életében, mi az élet értelme?
Figyelt kérdés
Ez nem házi, de nem tudom máshova írni.2010. okt. 10. 20:30
1/6 anonim válasza:
Egy ezüst, és arany közötti, átmeneti színt, de inkább ezüst, és világító! ;) (igen, szinesztéziám van) :D
4/6 anonim válasza:
En a narancssargat.
A kerdesedben felsoroltakat ugy tudom elkepzelni, hogy feljon a nap, es ahogyan az elso sugarak megerintik tudja az alanyunk a valaszokat...
5/6 anonim válasza:
Valami világos, ragyogó sárgát. Olyan napfényeset.
6/6 anonim válasza:
Ez attól függ... Ezeknek a szavaknak, kifejezéseknek más-más szinük van.
Felvilágosodik: világoszöld, "új dolgokra jön rá": átmenet a halvány rózsaszín és a világoskék között, "az élet értelme": sötétzöldes sötétkék (ezt nem tudom jobban megfogalmazni).
Ha beleképzelem magam az érzésbe magába, akkor rózsaszínű-citromsárgás erős fénnyel körülötte, egy alig látható fekete alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!