Mit írjak egy ilyen fogalmazásba?
A főiskolán azt a feladatot kaptuk,hogy írjunk 1 oldalas fogalmazást ezzel a címmel: A felnőttkori tanulás szükségessége és sajátosságai személyes tapasztalatok alapján
Egyszerűnek tűnt ez a feladat,de mivel soha nem tudtam igazán jó fogalmazást írni,így most segítségre szorulok.Vajon mit írjak ebbe?Mit akarhat olvasni ezzel kapcsolatban a tanár?
Mondjuk.. ha vki a gimnáziumot estin végzi, hátrányok, előnyök (lesz érettségije, viszont munka mellet nehezebb, hasonlók..)
Ha egyetemet később, akkor szintén a munka, mindkettőhöz lehet a család, gyerekek mellett nehéz, de érettségivel többre megy, diplomával több lábon áll...
Szerintem esetleg ebbe a témába tartozhat az is, hogy az orvosok az egyetem elvégzése után szaklapokat olvassanak, és ezzel tájékozódjanak az új gyógymódokról. Ez tulajdonképpen ismeretszerzés, tehát tanulás. És kifejezetten előnyös lehet...
Illetve ugyan ez kutatóknál is. Mindig tudni kell az aktuális újdonságokról. Egy rosszul tájékozott kutató elveszett a tudományos világban...
Nem hinném, hogy az lenne a feladat, hogy találd ki, mit szeretne olvasni a tanár.
Oda van írva, a személyes tapasztalataidra kíváncsiak.
Itt pedig senki nem tudhatja, mik a Te személyes tapasztalataid, ezzel kapcsolatban.
Durván megfogalmazva, azt írd le, mit keresel éppen a főiskolán? Minek mentél oda?
Szerintem ez a feladat.
Erről egy főiskolásnak kell tudni írni egy oldalt. Sőt még egy 7 éves gyerekneknek is kellene tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!