SOS!! Valaki segít?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fogalmazást kell írni a tanáromnak. Az történt, hogy az osztálytársaim nyulkáltak a tanár cuccaiban, és lefotózták a dolgozatokat. Én is hibás vagyok az igazgató szemében, mivel nem szóltam erről (tudom, hogy én is hibás vagyok ebben). Arról kell írni, hogy mit tanultam ebből, és bocsánatot kell kérni. Valaki légyszives tud segíteni?

2023. márc. 15. 19:42
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
81%
világítótoronyak :)
2023. márc. 16. 20:04
 32/34 anonim ***** válasza:
81%

"semmilyen káros következmény nem lehet akadálya az Önökkel való kapcsolatunk újjáélesztésének"

Szerinte... De ehhez a tanároknak is lesz egy-két szavuk...

2023. márc. 16. 20:06
 33/34 anonim ***** válasza:
85%
A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérjük, olvassa el a betegtájékoztatót.
2023. márc. 16. 21:29
 34/34 anonim ***** válasza:
78%

Jó akkor tessék:

Szia tanáááááárom!

Azt történt, hogy a hülye osztálytársak kiszedték a dolgozatokat a te cuccaiddal együtt, és még fotózgatták is őket. Én is benne voltam ebben, és most bocsánatot szeretnék kérni. Tanultam belőle, hogy nem szabad más dolgaiba beleszólni, és hogy a te cuccaiddal is vigyázni kell. Ígérem, hogy többet nem csinálom ezt, oké? Köszönöm, hogy elolvastad, pusziiii!

2023. márc. 16. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!