Az egyik dolgozatban amit írtam a következő volt a kérdés: Hány repülő repül, hogyha 3 fél és még egy fél repülő van? Nem tudom rá a válszt.
Figyelt kérdés
2023. febr. 28. 12:42
1/14 anonim válasza:
fél repülövel nem lehet repülni:)
2/14 Metionin válasza:
Egy sem, mert csak fél repülőid vannak.
3/14 anonim válasza:
Ez mióta autó-motor téma? Amúgy nulla, egy, kettő vagy három (attól, hogy van repülő, még nem feltétlenül repül ebben a pillanatban), tipikusan az óvodásoknak szánt logikai kérdés, amit idősebb korban túl akar bonyolítani a többség.
4/14 anonim válasza:
Ez nem közlekedési kérdés, hanem számolás-mérés, alsó tagozat. Alapműveletek, összeadás. (Az én időmben még így nevezték a tantárgyat. Felsőben lett matek.
5/14 anonim válasza:
ja nem három és fél, hanem három fél. mea culpa. akkor 0.
6/14 anonim válasza:
Ja, hát igen. Nem csak számolás, mérés, hanem magyar nyelv és irodalom. Ugyanis valóban csak fél darab repcsikről írsz.
7/14 anonim válasza:
Nem csoda ha nem jössz rá, a kérdést se tudtad a kategóriájába ki írni.
8/14 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Használhatod az oldalt egyáltalán?
9/14 anonim válasza:
16 éven aluliak nem használhatják az oldalt.
10/14 anonim válasza:
16 éven aluliak mit keresnek az oldalon???? takarodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!