Hutyuru kérdése:
Ket szam kulombsege 40 a hanyadosa 5 ,melyik ez a ket szam? Segitseget kernek ,hogy tudnam levezetni ,hogy egy IV es ertse meg
Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 17:55
1/11 krwkco válasza:
"hogy tudnam levezetni ,hogy egy IV es ertse meg"
Lerajzolsz két rudat. Az egyik 5-ször hosszabb, mint a másik. Egymás mellé kell rakni őket. A nem átfedett rész hossza éppen 40.
2/11 anonim válasza:
Nehéz lesz ha a szülője sincs egy negyedikes színvonalán.
3/11 A kérdező kommentje:
Az eredmenyt ,vagyis 50 es 10 et is megmondanad ,hogy vezessem le erthetoen?
2023. febr. 15. 18:15
4/11 anonim válasza:
Ezek szerint a kérdés nem az, hogy egy negyedikes hogy értse meg hanem az, hogy te hogy értsd meg.
Ilyen jóképességű szülőt minden gyereknek!
5/11 A kérdező kommentje:
En megertem ,es meg is oldom,de el kell magyarazzam a 4 edikes lanyomnak ,hogy vezesse le es ertse meg en 40 eve tanultam....
2023. febr. 15. 18:22
6/11 A kérdező kommentje:
Mint latod az eredmeny odairtam,nagyokos!
2023. febr. 15. 18:23
8/11 A kérdező kommentje:
Meg ezt az oldalt is elbarmoljak az ilyen vadparasztok ,mind Te
2023. febr. 15. 18:25
9/11 anonim válasza:
Mondja az, aki a különbsége szót sem képes helyesen leírni.
10/11 anonim válasza:
A negyedikes tudja, hogy mi a hányados?
Ha igen, akkor
1. Beszéljétek meg, hogy a második szám az első ötszöröse.
2. Példákon keresztül jöjjetek rá arra, hogy egy szám ötszöröséből kivonjuk a számot, akkor a négyszeresét kapjuk.
3. Ezek szerint az első szám négyszerese 40.
4. Így az első szám 10.
5. A második szám ennek ötszöröse, 50.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!