Van olyan hogy redmenta beküldött felmérőt átjavítani és helyette a javítottat küldeni be?
nagyon fontos lenne! a tanár csak hétfőn kezdi el javítani. hogy tudnám úgymond meghackelni ezt? ne jöjjetek azzal hogy miért nem tanultál.
azért mert humán osztályban vagyok és mégis kell tanuljuk azt a k* bioszt. semmit nem tudok. és kb egyes lesz ha nem tudok valamit csinálni. kérlek segítsetek
"Ha a tanár a lényeget nézi, akkor ..."
Ha a tanár a lényeget nézi, akkor nagyon jól fogja látni, hogy utólag, a könyvből, a netről vagy bármilyen más forrásból nyilván ki lehet deríteni a helyes választ, a feladat viszont nem az volt, hogy utólag legyen okos, úgyhogy ez bukta lesz. :D
"a tanár csak hétfőn kezdi el javítani"
A jelenlegi tervei szerint. Ezek a tervek viszont bármikor bármi miatt változhatnak akár úgy, hogy máris kijavította, úgyhogy kár a gőzért. :))))
Néhány, a zárójelesnél is zárójelesebb megjegyzés.
1. Egy anonim válaszoló esetén az "enyém" nem azonosítja a hozzászólást. Különösen ebben az esetben, ahol egyetlen anonim hozzászólás sincs a 9-eshez hasonlóan 0 db zöld körrel. Tehát nincs válaszod erre a kérdésre.
2. Az én 6-os hozzászólásomban sincs semmi itélkezés. És érdemi információt tartalmaz a problémával kapcsolatos lehetséges alternatív megoldásra. A kérdés második felére ad választ.
Még zárojelesebben: Nem mintha érdekelne, amit írtál, csak éppen unatkoztam. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!