Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Van olyan film/színdarab ami...

Van olyan film/színdarab ami helyettesíteni tudja az Édes Anna című könyvet?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy átadja azt a tudásmennyiséget, amit a könyv is. Ha valaki tud valamit, kérem linkelje be. Természetesen azért lenne rá szükségem, mert a magyar tanárunk kötelező olvasmányként adta fel :). Előre is köszönöm.

2022. okt. 28. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A film soha nem tudja pótolni a könyvet.

Másik műnem, más eszközökkel dolgozik.

Tömörít, kihagy részleteket.

El kell olvasni. Kosztolányi zseni.

2022. okt. 28. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy ne tudd elolvasni azt a vékony kis könyvet néhány óra alatt.

Most komolyan, ennyire taksálnád magad?

Amit magadévá teszel, az téged gazdagít.

Ezt a regényt egy bűnügyi újságcikk alapján írta meg: a cseléd megöli az alkalmazóit.

Olvasd el! Míg leírtad ezt a kérdést, már rég eljutottál volna odáig, hogy le sem tudod tenni ezt a szocio-pszichodrámát a kezedből.

2022. okt. 28. 23:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
"Természetesen". És az miért nem természetes, hogy akkor elolvasod?
2022. okt. 28. 23:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem egyik osztálytársam mindig tízpercben kérte, meséljem el a kötelező tartalmát.

És én mindig el is meséltem 3-4 percben.

Most gondoljátok el a Bűn és bűnhődés is kötelező volt. Mi lehetett a haver dolgozatában az én 3 perces mesém alapján?

A legtöbb kötelező klasszikus klassz. Az említett Bűn és Bűnhődés az egyik kedvencem. Az Édes Anna is jó, de a Kosztolányi novellák is jók.

2022. okt. 28. 23:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
200 oldal. Egy hétvége.
2022. okt. 29. 04:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Húha, pont a lényeg jött át :)

Szeretek olvasni, de arra nem gondoltatok, hogy azért született meg a kérdés, mert most nincs rá időm?

Azért kösz...

2022. okt. 29. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Tessék itt a tartalom a wikin: [link]

de így élvezhetetlen könyveb meg jó

2022. okt. 29. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk én el nem hiszem, hogy neked az olvasás nehézség nélkül menne, egy ilyen kérdés feltevése után. :D Nyilván, ha olvasni kell, fáj a homlokod mögött. Gyakorlattal a fájás csökken.
2022. nov. 1. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!