Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Biológiából a szövetekről és...

Biológiából a szövetekről és az emberi testről tanulunk. Vannak érdekességek amit be tudnék mutatni/el tudnék mondani gyűjtőmunkaként?

Figyelt kérdés
oldalakat linkeljetek pls.
2010. szept. 27. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:

amugy barátod a google, nyugodtan használhatod...első találatok:

[link]

[link]

tess..:D

2010. szept. 27. 20:52
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ez érdekes, többé-kevésbé igaz is (pl szerintem hülyeség azt mondani, hogy második agy, mert teljesen máshogy szerveződik, nem hasonlítható az agyhoz, de minden ingerületátvívő anyag, ami az agyban megvan, itt is megtelálható, illetve az is igaz, hogy minimum annyi idegsejt van itt, mint a gerincvelőben) Működése főleg reflexekből áll, a vértáramlást, emésztőnedvek elválasztását, emésztést szabályozza. És szerintem elég kevesen tudnak a létezéséről... :D

2010. szept. 27. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!