Segítség! Témaválasztás esszéhez? Környezetbarát megoldások, érdekességek.
5 oldalas esszét kell írnom, 3 napom van rá.
A cím az, hogy környezetbarát megoldások! Azon belül bármiről lehet írni, egy adott dologról is,de az egészről úgy általában is, tehát ezen belül mindegy miről, a lényeg,hogy valamennyire érdekesség legyen.
Ti mit írnátok, mi olyan "téma" miről tudnék 5 oldalt írni és érdekes is? Mi lenne jó választás?
Gondoltam rá,hogy írok a gátakról, de rájöttem,hogy az elég kétoldalú dolog és nem teljesen környezetbarát. Aztán gondoltam írok a szél és vízenergiákról úgy általában, néhány érdekes adatot keresve.
Gondoltam a háztartásbeli spórolásokra is, de sehol nem találtam jó statisztikákat...
Szóval szívesen vennék ötleteket=)
Köszi előre is!!!
Én a környezetbarát takarításra és tisztításra hívnám fel a figyelmedet. Hiszen rengetegen vannak, akik vegyszert tartalmazó tisztítószereket használnak, és bele se gondolnak, hogy ezzel környezetüket is és saját egészségüket is károsítják.
vegyszermentes.blog.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!