Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Segítség! Témaválasztás...

Segítség! Témaválasztás esszéhez? Környezetbarát megoldások, érdekességek.

Figyelt kérdés

5 oldalas esszét kell írnom, 3 napom van rá.

A cím az, hogy környezetbarát megoldások! Azon belül bármiről lehet írni, egy adott dologról is,de az egészről úgy általában is, tehát ezen belül mindegy miről, a lényeg,hogy valamennyire érdekesség legyen.

Ti mit írnátok, mi olyan "téma" miről tudnék 5 oldalt írni és érdekes is? Mi lenne jó választás?

Gondoltam rá,hogy írok a gátakról, de rájöttem,hogy az elég kétoldalú dolog és nem teljesen környezetbarát. Aztán gondoltam írok a szél és vízenergiákról úgy általában, néhány érdekes adatot keresve.

Gondoltam a háztartásbeli spórolásokra is, de sehol nem találtam jó statisztikákat...

Szóval szívesen vennék ötleteket=)

Köszi előre is!!!

2010. okt. 5. 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:
egely.hu
2010. okt. 5. 12:14
 2/2 anonim válasza:

Én a környezetbarát takarításra és tisztításra hívnám fel a figyelmedet. Hiszen rengetegen vannak, akik vegyszert tartalmazó tisztítószereket használnak, és bele se gondolnak, hogy ezzel környezetüket is és saját egészségüket is károsítják.

vegyszermentes.blog.hu

2010. okt. 6. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!