Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki kérdésekre válasz?...

Valaki kérdésekre válasz? Tüskevár

Figyelt kérdés

1.Készíts térképet.Tutajos és Bütyök utazásáról. Jelöld a pontos helyszíneket.

2.Milyen volt a korabeli iskola! készíts összefoglalót erről!

3.Gyűjts madárneveket a kötetből. Írd le a rövid jellemzőjüket is.

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A GYORS VÁLASZOKAT

2022. okt. 11. 10:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%

10: á, dehogy... Simán irkálnak ide tízévesek is....

Ha meg mégis szülő, akkor elkeserítő a helyzet, tényleg... Mert a google-t sem ismerik.

2022. okt. 11. 16:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

„Valaki kérdésekre válasz?”

Ezek nem kérdések, hanem utasítások.

1. Lesz térképed, ha saját magad elkészíted!

2. Olyan volt, amilyen arra a korra jellemző, az összefoglalód is meglesz, ha megírod magadnak!

3. Nincs meg a könyv, ezért a madárneveket is neked kell kigyűjteni és megírni a jellemzőjüket!

A megoldás egyszerű: elolvasod és utána meglesznek a válaszok. Komolyan azt gondolod, hogy bárki ezekre fejből tud válaszolni, vagy most valaki nekiáll kiolvasni a könyvet a te kedvedért? Na ne viccelj már, ilyen a mesében sincs. Érthetetlenek ezek a mai diákok, mindent mástól várnak, milyen emberek leszek ezek felnőtt korukban?

2022. okt. 11. 19:47
 13/16 anonim ***** válasza:

#12: hát ja....

En a szárcsakra emlekszem meg a kányára ami elkapta a kis madárkakat... de elolvasas nelkül nem lehet megvalaszolni.

2022. okt. 11. 20:07
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

Priviben megkaptam az üzenetet, de itt válaszolok:

Hogyhogy "már nincs időd" elolvasni???

Szerinntem nem tegnapelőtt adták fel.... Sejtem, hogy nyáron kellett volna, ugye?

De ettől függetlenül: szerinted bármelyikünk csontra emlékszik ezekre a részletekre...?? VAgy most hótt komolyan azt várod, hogy valaki üljön neki, és egy éjszaka olvassa el, és válaszolja meg helyetted az összes kérdést...????

2022. okt. 12. 09:45
 15/16 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, értem én, hogy nincs kedved elolvasni, de általánosban azért még elég sok időt hagynak a kötelező olvasmányokra. Több hét, akár hónap alatt nem volt időd elolvasni egy 345 oldalas könyvet? Egy hétvége is bőven elég hozzá, tök kényelmes tempóban ráadásul. De azt nem gondolhatod komolyan, hogy majd más (aki lehet, hogy 20-30 éve olvasta utoljára a könyvet) TÉRKÉPET rajzolgat helyetted? :D A másik két feladatot viszont a 21. században kb. fél óra elkészíteni az internet segítségével. Gondolom arra sem vetted a fáradságot, hogy rákeress netes olvasónaplókra vagy bármi hasonlóra, hanem vártad volna, hogy majd valaki unalmában helyetted dolgozik, és készen kapod kézhez a feladatokat. Bocsi, de szerintem a többi válaszoló nevében is mondhatom, hogy van jobb dolgunk, mint 5.-es kötelezőket újraolvasni. (És arra én még nem is tértem ki, hogy mi a fenét csinálsz ezen az oldalon 16 év alatt, de mindegy... Viszont előre szólok: gimiben néha pár napot kapsz arra, hogy egy kétszer ilyen hosszú könyvet elolvass, nem nyári szünetben persze, majd írj belőle egy 3-4 oldalas fogalmazást órán. Úgyhogy nem célszerű már általánosban ennyire ellustulni, de te tudod.)
2022. okt. 12. 16:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

15: ráadásul itt van online is, ahol CtrlF-fel rákereshet egy csomó szóra...

De még azt is lusta volt kiguglizni, hogy hol elérhető online a könyv...

[link]

2022. okt. 12. 19:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!