Valaki kérdésekre válasz? Tüskevár
1.Készíts térképet.Tutajos és Bütyök utazásáról. Jelöld a pontos helyszíneket.
2.Milyen volt a korabeli iskola! készíts összefoglalót erről!
3.Gyűjts madárneveket a kötetből. Írd le a rövid jellemzőjüket is.
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A GYORS VÁLASZOKAT
10: á, dehogy... Simán irkálnak ide tízévesek is....
Ha meg mégis szülő, akkor elkeserítő a helyzet, tényleg... Mert a google-t sem ismerik.
„Valaki kérdésekre válasz?”
Ezek nem kérdések, hanem utasítások.
1. Lesz térképed, ha saját magad elkészíted!
2. Olyan volt, amilyen arra a korra jellemző, az összefoglalód is meglesz, ha megírod magadnak!
3. Nincs meg a könyv, ezért a madárneveket is neked kell kigyűjteni és megírni a jellemzőjüket!
A megoldás egyszerű: elolvasod és utána meglesznek a válaszok. Komolyan azt gondolod, hogy bárki ezekre fejből tud válaszolni, vagy most valaki nekiáll kiolvasni a könyvet a te kedvedért? Na ne viccelj már, ilyen a mesében sincs. Érthetetlenek ezek a mai diákok, mindent mástól várnak, milyen emberek leszek ezek felnőtt korukban?
#12: hát ja....
En a szárcsakra emlekszem meg a kányára ami elkapta a kis madárkakat... de elolvasas nelkül nem lehet megvalaszolni.
Priviben megkaptam az üzenetet, de itt válaszolok:
Hogyhogy "már nincs időd" elolvasni???
Szerinntem nem tegnapelőtt adták fel.... Sejtem, hogy nyáron kellett volna, ugye?
De ettől függetlenül: szerinted bármelyikünk csontra emlékszik ezekre a részletekre...?? VAgy most hótt komolyan azt várod, hogy valaki üljön neki, és egy éjszaka olvassa el, és válaszolja meg helyetted az összes kérdést...????
15: ráadásul itt van online is, ahol CtrlF-fel rákereshet egy csomó szóra...
De még azt is lusta volt kiguglizni, hogy hol elérhető online a könyv...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!