Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » EXCEL help!!! Hogyan kell...

EXCEL help!!! Hogyan kell megoldani?

Figyelt kérdés
sziasztok Excelben van egy nagy rakás szám adatom, azt kéne összeszámolnom másik cellában, hogy adott számtartományon belül (pl 0-5 között) hány darab cella van. Tehát az eredmény cellámnak azt kéne kiírnia, hogy adattömbben amit kijelölök hány olyan cella van ami 0-5 közötti számot tartalmaz, majd a következőben hány olyan cella van, ami 6-10 közötti számot tartalmaz stb.

#Excel #kritérium számolás
2022. okt. 6. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Siessetek segíteni neki, mert mindjárt kicsengetnek!
2022. okt. 6. 12:40
 2/7 A kérdező kommentje:
ez házifeladat, de köszi a trollkodást
2022. okt. 6. 12:42
 3/7 A kérdező kommentje:

[link]

Elvileg a gyakoriság függvény jó lehetne, de ha meg adom intevallumnak, hogy 10 nem csak a 6-10 közötti, de az 5 alatti számokat is beleszámolja, emiatt nem jó az eredmény.

2022. okt. 6. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:
DARABHATÖBB függvény.
2022. okt. 6. 12:49
 5/7 A kérdező kommentje:
ctrl shift enter lett a megoldás a függvény elkészülténél!
2022. okt. 6. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
40%

COUNTIF

Ha jól tudom, a retardáltak DARABTELI-nek fordították.

2022. okt. 6. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:

"ez házifeladat, de köszi a trollkodást"

Nem, nem én trollkodtam. :D

2022. okt. 6. 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!