"Mire gondolt a költő?" Aki ebben az esetben a rajztanár
Készítsetek 3-5 fotót lépcsőkről! Legyen érdekes, elgondolkodtató, ne csak 3 gyors klikkeléssel tudjátok le!
Nem igazán jut eszembe mit lehetne.. A házunkét úgy ahogy lefotóztam de még kellene más/máshogy is :c
Valamint valaki tud lépcsős helyet Lajosmizse körzetében? xd Esetleg valami régebbi épület,.. vagy nem tudom hogy templomba fel lehet-e menni a csigalépcső miatt bár ennyiért nem hiszem..
Én például arra gondolnék (bár nem egy túl fantáziadús ötlet), hogy többféle lépcsőt úgy fényképezz le, hogy azokat egy lépcsősorrá tudd összemontázsolni.
Vagy ha nagyon ügyes vagy, 3 lépcsősorból tudsz csinálni egy Penrose-háromszöget.
Akkor például lehet ez (ez sem túl fantáziadús)
-Kórház lépcsője: ez jelenti a csecsemőkort
-Iskola lépcsője: ez jeletni a tanulás korát
-Munkahely lépcsője: ez jelenti a felnőttkort (itt nyilván keresel egy olyan épületet, amiről lerí, hogy az egy munkahelyhez tartozik, de akár a közeli kisbolt lépcsője is megteszi)
-Idősotthon lépcsője: ez az öregkort (de enélkül is megoldható a koncepció)
-Temető lépcsője: ezt gondolom nem kell külön magyarázni.
A lényeg (ami elgondolkodtat): az élet jellemezhető különféle lépcsőkkel.
Kint a szabadban egy híd lépcsője
Lentről fotózva fölfelé .enyhén sőtétedéskor a tetején valami fény forassal
Vagy elhagyatott aluljáró valami építmény lépcsöje
4 es zár idő
Iso 200-400 al
És kicsit emelni kell a kontraszton
És közel/közép fokuszal
Hirtelen ez jutott eszembe
Nem vagyok fotós csak random szoktam fotozni
"Készítsetek 3-5 fotót lépcsőkről! Legyen érdekes, elgondolkodtató, ne csak 3 gyors klikkeléssel tudjátok le!"
És ha valakinek nincs fényképezőgépe se meg a telefonja se okos, vagy nem működik épp?...
Amúgy ha klikkelésről beszél, akkor talán olyan képek is jók, amiket a neten találsz?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!