Kit tudtok ajánlani a budapesti magán rajztanárok közül?
Nem vagyok budapesti, ezért nem ismerem a város ezen lehetőségeit. Egy budapesti művészeti szakgimnáziumban tanulok 9-esként, viszont szeretnék extra órákra járni. (Érdekes felállás, de felesleges a miérteket elmesélni.)
Magamtól rengeteg angol anyagot nézek, de mégis más, ha van egy tanár, aki egyből tudna engem korrigálni és fejleszteni. Falom a tanító videókat és fejlődök is velük, viszont a kifejezetten rajzos alapokban még fejlődnöm kell.
Szeretnék az animációs szakmában dolgozni, ezért a “draftman” szintű rajzkészséget szeretném elérni (ez a szint a “kötelező”, és ezt Richard Williams animációt tanító könyvében olvastam).
Szeretném tudni a lehető legjobb módon a perspektívát, a tónusozást, a “gesture” rajzokat és az anatómiát. Ezen túl a festészet is érdekelne (remekül át lehet ültetni az ott tanultakat a digitális alkotásba).
Néztem magán tanárokat a neten, viszont nem győztek meg az eddig talált emberek.
Ti kiket tudtok ajánlani magán rajztanárnak?
Lehet magyar és külföldi anyanyelvű tanár is! A lényeg, hogy Budapesten legyen!
Természetesen a család is tudja ezt a tervet és támogat is! Csupán érdeklődni szeretnék itt, “idegenben”!
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!