Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogy írjak történelem beadandót?

Hogy írjak történelem beadandót?

Figyelt kérdés
soha nem írtam még egyetlen egyet sem, hogy épül fel egy ilyen beadandó? miket kell kiemeljek? hogy kezdjem el, mondjuk most a Kádár korszak és a rendszerváltás a téma, utána keresek én nem vagyok lusta csak valaki segíthetne aki jó történelemből
2022. szept. 17. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

- Bevezető (Mi az?, mettől meddig tartott, stb)

- Előzményei

- amit Wikipédia ír róla

- Miért volt rossz? Miért volt jó?

- a rendszerváltás összefoglalása

- Utóhatásai (A sok boomer, aki visszasírja, csak szebben megfogalmazva... Pl Facebook-on van egy Kádár János baráti kör nevű csoport, tele emberekkel, akik még ma is istenítik őt)

[link]

[link]

Minden alpontot más bekezdésbe írsz. Akár alcímeket is használhatsz néhol. (Előzményei, a korszakok, stb)

A legjobb meg, ha nem mindent Wikipédiáról írsz, vagy ha igen, akkor átfogalmazod a mondatokat.

2022. szept. 17. 19:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Össze szedem tankönyvekből meg kutakodok mindenhonnan
2022. szept. 17. 20:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!