Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Önportré? Segíteni valaki?

Önportré? Segíteni valaki?

Figyelt kérdés

Na szóval az a helyzet, h önportrét kell írnom, de fogalmam sincs, hogy-hogy kezdjek hozzá.

Segíteni valaki, leírná, h kb minek kell lennie benne?

5000 karakterből kell állnia de nem tudok mit írni már tök ideg vagyok miatta.

Kérlek segítsetek.

Ja és sajtókapcsolatok órára kellene .

2010. szept. 20. 09:34
 1/2 orsybaba88 válasza:

Nem nagyon írtam még önportrét, de én a külsővel kezdenék hozzá. Leírnám azt, h mások hogyan látnak, azután hogy milyenek a tulajdonságaim. Ezt akármilyen szempontból lehet. Ha van elég helyed, akkor történeteket is lehet írni.

Úgy is lehet kezdeni, mintha egy festményt írnál le, milyenek a színek, a formák. Milyen az egész kép együttes hatása.

Ez csak rajtad áll, hogy milyen részekre összpontosítasz, milyennek látod magad, mennyire akarod "kozmetikázni" a valóságot.

SOK SIKERT!

2010. szept. 20. 09:40
 2/2 anonim ***** válasza:
PETŐFI:A TISZA gondolom regebben tanultatok de ha nem akkor az se baj,nem hosszu el lehet olvasni.A lenyeg benne az hogy az is olyan mint egy portre ,tavolabbrol halad kozelre,te is ugy kell elkezd az onportred megirasat. Remelem segitettem,sok sikert a portrehoz.
2010. szept. 27. 22:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!