Kulturális antropológusnak tanulok és arról kell házi dolgozatot írnunk, hogy a nemi orientáció milyen hatással van az emberek hangfekvésére?
3: még annál is rövidebb, mint az "Emberi jogok Castro Kubájában"...
:-DDD
Értem, tehát csak megjátszott a magas nyávogó hang és van nekik rendes hangjuk is, csak nem használják.
De ezt hogyan támasszam alá forrásokkal?
A prágai Károly egyetemen már vannak olyan diplomamunkák is, melyekben pl. a kisajakplasztika népszerűségét kutatják cseh egyetemista lányok körében, stb.. Itt van egy cikk, melyben közlik a konkrét példákat:
Először én is azt hittem, hogy kamu - de nem az! A diplomamunkák többségét gond nélkül le lehet tölteni a megadott címek és szerzők alapján! Goggle fordító meg van...
Ha valaki nehezen találná meg az előbb említett példát a többi sokkolóan idióta téma között:
„I Češky chtějí být krásné všude“ Labioplastika – představy o estetice a tělesné způsobilosti vagíny
Hutarová, Adéla (Univerzita Karlova, Fakulta humanitních studií, 2018)
Azért a többi szellemes témára is nézzetek rá fordítóval - megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!