Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki segítene nekem? Annyiba...

Valaki segítene nekem? Annyiba hogy Az egri csillagokból kell példát írni az egymást szeretők elszakitás arról,még az ellenség közötti kalandos út!

Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez könnyű, mert benne van a könyvben és csak ki kell írni vagy visszaemlékezni hogy mit olvastál.

Ha nem olvastad, akkor olvasd el.

Ha nem emlékszel, akkor olvasd, lapozd át újra.

Milyen segítséget vársz itt? Helyetted senki nem fogja elolvasni, sem megválaszolni a te feladatodat.

2022. máj. 29. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Segítek értelmesen magyarul megfogalmazni a kérdést, hogy értelmesen ki tudd írni mégegyszer:

Valaki segítene nekem? Annyiban, hogy Az egri csillagokból kell példát írni az egymást szeretők szakitásáról, meg az ellenség közötti kalandos útról!

2022. máj. 29. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:
2. szerintem nem szakításról, hanem mások általi elszakításról van szó.
2022. máj. 29. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!