A Csillagok Háborújában miért van minden ellenséges oldalon álló karakternek egész testét eltakaró páncélzata, míg a jók közül egynek sincs?
Boba Fett arcát pl nem is látni. Ettől olyan személytelen lesz a karaktere szerintem.
A Klónok meg fehér páncélban vannak, amely semmilyen lövéstől nem védi meg őket. Ők miért viselnek akkor ennyire haszontalan páncélt?
Darth Vadert mondjuk megértem, ő elég rondán festene páncél nélkül.
Nincs. Darth Maul? Dooku? Birodalmi tisztek? Pilóták?
Azokon van páncél akiken ez indokolt.
"A Klónok meg fehér páncélban vannak, amely semmilyen lövéstől nem védi meg őket. Ők miért viselnek akkor ennyire haszontalan páncélt?"
Ők a 66-os parancs után az ellenséges oldalon állnak, szóval ennyire erővel tőlük is meg lehetne kérdeni, hogy miért viselnek ennyire haszontalan páncélt.
A legtöbb sithen a sérüléseik miatt van. De az 1-es válaszához hozzátéve pl. Sidiuson sincs.
Amúgy érdekes, mert közben látni olyat, amikor a páncél véd. Pl. a Klónok háborúja utolsó évadában Maul egy klón sisakjával hárít pár lövést. Máskor meg ugyanazok a lövések megölték volna a viselőjét. Ez inkább logikátlanság szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!