Miért van az, hogy egyszerűen képtelen vagyok az algebrai szöveges feladatokat megcsinálni?
Figyelt kérdés
Pedig már 17 éves vagyok de még most se mennek. Mit csináljak?2022. máj. 27. 17:23
1/4 anonim válasza:
Tulajdonképpen mi a problémád ezzel? Nem tudod értelmezni a feladatokat vagy nem tudod megoldani öket?
2/4 A kérdező kommentje:
megoldani nem tudom
2022. máj. 27. 19:53
3/4 anonim válasza:
Egy feladatot linkelj vagy másolj be, akkor tudunk esetleg segíteni.
4/4 anonim válasza:
A szöveges feladatokból szinte mindig egy egyenletet kell felírni. Megkeresed a szövegben, rendszerint a legvégén, hogy mire kérdez rá – ez legyen az egyenletben az x. A többi meg szövegértelmezés kérdése.
Ez utóbbi azoknál okozhat problémát, akiknek nehézséget okoz az olvasott szöveg értelmezése. Ha esetleg neked is, akkor próbáld ki, hogy hangosan olvasod fel a feladatot, mert így olvasottból hallott szöveg értelmezése lesz, ami könnyebben megy nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!