Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » MEgtudnad oldani nekem ezeket...

MEgtudnad oldani nekem ezeket a matematikai feladatokat?

Figyelt kérdés

Ird fel tizedes tort alakban:

2 11 2 32 1

- ; - ; - ; - ; -

5 3 15 4 7

2010. szept. 18. 10:25
 1/6 A kérdező kommentje:
ezek tortek...nem tudtam maskepp irni :(
2010. szept. 18. 10:26
 2/6 anonim válasza:
oszd el a szamlalot a nevezolvel
2010. szept. 18. 10:39
 3/6 anonim válasza:

szia

oszd el a számlálót a nevezővel így: a kettő ötödet a kettőt elosztod 5-tel és úgy 0,4-et

2010. szept. 18. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:

ennyire ne legyél már szerencsétlen!

fogod magad és elosztod a 2-öt 5-tel és az az eredmény.

ha szépen akarod csinálni, akkor papíron, írásban osztani csak tudsz már...

de ha lusta vagy, akkor start menü/kellékek/számológép

a pofám leszakad...

2010. szept. 18. 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy miért kell mindig kiosztani a kérdezőt, ha valami olyan dolgot kérdez ami másnak teljesen alap. Nem tudhatjuk, hogy hány éves, lehet hogy pont a héten vették a tizedes törteket matekból és éppen a háziját írja. Nem hinném, hogy lusta lenne ha szombat délelőtt fél 11-kor ezzel foglalkozik. Ha vasárnap este 10-kor írta volna ki a kérdést, akkor már nagyobb esély lenne rá.
2010. szept. 18. 10:53
 6/6 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek..tudtam csak nem jutott eszembe mert egesz vakacio allatt alig matekoztam es kiment minden a fejembol:(
2010. szept. 18. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!