Valaki tud segíteni a hőváltozásokat vesszük és kéne választ adnom ezekre a kerdesekre?
Sziasztok valaki tud segíteni a hőváltozásokat vesszük és kéne választ adnom arra a kérdésre hogy
- Miért nem szabad a hűtő ajtaját percekig nyitva hagyni
-Gyűjts 5 példát hogy ma milyet termikus kölcsönhatásokat tapasztaltál
Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném.
Azért reménykedem benne, hogy ha például kigyullad a lakásod, még idejében kisétálsz belőle.
Báááár... ki tudja?
Lehet, hogy inkább csak a hőváltozást tanulmányoznád rajta.
Kösz a válaszokat. Már megtaláltam a választ csak nem voltam otthon ezért úgy voltam vele kiírom hátha kapok választ. Tekintve hogy a hőváltozásnál tartunk ugye nem azt a választ kerestem hogy mert energia pazarlás vagy hogy az ételek egy része károsodhat újra fagyasztásnál.
A válaszom végül az lesz hogy a szekrény belsejében lévő csőben a gyorsan párolgó folyadék nem tud egyszerre olyan gyorsan olyan sok hőt elnyelni környezetéből. Csak ezt kene megfogalmaznom. Mindedj azért köszi a válaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!