Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogyan pótoljam be a lemaradást?

Hogyan pótoljam be a lemaradást?

Figyelt kérdés
2004-ben félbemaradtak a tanulmányaim és idén folytatom az érettségizést.9-10. osztályos bizonyítványom már van, most 11-től kezdem hétfőtől.6 év alatt gyakorlatilag elfelejtettem mindent amit 9-10. -ben tanítottak, szerintetek hogyan pótolhatnám be másfél év alatt, amíg eljutok az érettségiig? Így elég kemény. Ti hogy csinálnátok?
2010. szept. 16. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Apránként. Gondold azt, hogy pl töriből most tanulod ezt a leckét mondjuk hétfőre, de szerdára meg az elsős anyag kell. szerintem csinálj egy kamuórarendet, hogy elhitesd magaddal, ezt tényleg időre meg kell tanulni. Meglátod, ismételni könnyebb, mert egyszer már megtanultad. És nem gáz, ha elfelejted mire érettségizel, mert mondom: minél többször ismételsz, annál gyorsabban tanulod meg újra. Én totál nem szerettem a törit, szenvedtem is vele. Érettségire totál elfelejtettem mindent, mégis egy hét alatt át tudtam nézni a négy éves anyagot. Szóval szerintem mielőbb kezded, annál jobb. haladj apránként, hogy ne érjen kudarc, de a rendet tartsd be, mert különben feltorlódik a tananyag, és akkor tényleg sz*rban leszel.
2010. szept. 16. 20:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,hasznos volt!Igazad van,nem szabad hagyni hogy torlódjon a sok lecke.Megfogadom a tanácsaidat!Most oldódott kicsit a stressz:-)
2010. szept. 16. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!