Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Olyan helyet keresnék, ahol...

Olyan helyet keresnék, ahol tudnak tanítani ingyen. Nyáron szeretnék behozni lemaradást, lehetséges ez? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés

Szeretnék nyáron a tavalyi és az ideig anyagból újra felkészülni. Nem buktam, és jó lett a bizim (4,125). Egyszerűen scak szeretném összefoglalni azt amit eddig tanultam és azt hogy legyen egy kép a fejemben, most fejeztem be a 10.-et, de félek az érettségitől és úgy érzem ha ezt az állapotot tartom, akkor nem fogok leérettségizni. Készülni szeretnék vagy valami. (Irodalom, nyelvtan,angol,olasz,töri) ezek a lehetséges tantárgyak. Nem várom hogy mindenből tudjanak, csak annyit szeretnék, hogy úgy mondva magán tanár legyen, de ingyen, mivel nem feltétlen engedhetjük meg magunknak. (Ha csak beütemezi, hogy mit, mikorra és hogy tanuljam meg, akkor nekem az is jó. Minden esetre legyen valami doga vagy valami, amivel letudom tesztelni a tudásom... ez lehetséges?)

Köszönöm hogy elolvastad és hogy foglalkozol ezzel :)

Sziaaa ^^

2010. jún. 26. 12:53
 1/6 A kérdező kommentje:
A helyszín BP.
2010. jún. 26. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetséges, szerinted ki vállalná ingyen?Ugyan már..ez nevetséges már megbocsáss:) vegyél egy munkafüzetet, szövegértést, elemezed az eddig tanult verseket, esetleg ha már van tételed azokat tanulmányozd.Én most leszek 4-es, szerencsére egy előrehozottan túl vagyok, nem kell annyira félned az érettségitől, ha rendszeresen tanulsz.

Magadtól is tudsz ismételni a könyveidből, füzetedből, vagy veszel még hozzá

2010. jún. 26. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az érettségitől nem kell félned, mert mindent össze fogtok állítani időben a tanárokkal, ami kell. A nagyobb témákból esetleg írj magadnak egy vázlatot, azért ne segítséggel, mert te tudod legjobban, mik azok a kifejezések, amik kellenek ahhoz, hogy minden eszedbe jusson a témáról, más nem tudhatja ugyanígy, mert másnak mások azok a kifejezések, amik kellenek.
2010. jún. 26. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj te egy időbeosztást, hogy mikor mit kell átnézned. 1-2 nap rámegy, de megéri. A tanáraidtól kérj dolgozatokat, amiket más osztályokkal megírattak, általában megvan a gépükön, ímélben el tudják küldeni. Vagy tesót, barátnőt kérj meg, hogy csináljon. Ingyen nem hiszem, hogy lenne, aki elvállalná.
2010. jún. 26. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedagógusok között biztos nem találsz olyant, aki ingyen segítene, mert így is a béka feneke alatt van a fizetésük. Esetleg beszélj össze 1-2 haverral, és tanuljatok együtt, ha egyedül nem akarsz, és van, akinek hasonló ambíciói vannak.
2010. jún. 26. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, figyi: Angolból 2.ba (1.be kezdtem az angolt) a tanárnő mondta h jó lenne korrepetálni, mert elég gyatrán megy. Nem jártam, mert nem volt időm, de ezután elkezdtem többet gyakorolni az angolt, sok tesztet, feladatokat oldottam meg, neten is pl rengeteget találsz.

Azóta én voltam a legjobb angolos az osztályba, még azokat is utolértem, nekik általánosban is azt tanulták. %-ös érettségim lett.- pedig vannak ám még hiányosságaim, de az érettségi nem nehéz, bár én is féltem. És még így is sikerült 5-ösre megírni, pedig mondom sok hiányosságom van azért most is, de nem vok az a suta sem belőle.

Csak gyakorlás gyakorlás gyakorlás. Én sose jártam magántanárhoz, pont azért mert nem engedte meg az anyagi helyzet soha, de ha valaminek nekiálltam, akkor azt egyedül is feljebb tudtam hozni.

Pl matekot is. Végig 2-es voltam matekból, 4.be meg mát 4-es, tök egyedül értem el. Csak sokat gyakoroltam, ami nem ment azt megkérdeztem oszt.társtól, esetleg tanártól.

Szóval csak rajtad múlik.

Itt az internet, rengeteg feladatot találsz arra, ami nem megy. Keress rá és gyakorold.

2010. jún. 26. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!