A középkori Európában a mindenkori pápák nagyobb hatalommal rendelkeztek, mint a német-római császárok?
Mondhatjuk, hogy nagyobb (világi) hatalommal bírtak?
Konkrét, megérthető, kifejtő választ várnék, nem homályos talányt.
Nagyon köszönöm!
Néztem, ezt is beleszámítva jutottam el idáig.
Szóval a kérdés továbbra is fennáll.
Az az igazság, hogy érthető, kerek, teljes körű válaszokhoz szoktam.
Ha valaki érdemben tudna segíteni... megköszönném.
Még toppants is a lábacskáddal. Nem vagyunk a cseléded, mit követelőzöl?
De felajánlhatsz egy komolyabb összeget is a munkánkért. Ha már olyan nagyon komoly, kifejtő feleletet akarsz.
Ezen a platformon, úgy tudom, mindenről és mindent meg lehet kérdezni - a segítségnyújtás a célja ennek a sitenak! Tájékozódj ezzel kapcsolatban!
Innen nézve is én nem követelőztem, hanem éltem a lehetőséggel és feltettem egy kérdést.
Természetesen nem muszáj válaszolni, de ha már válaszolsz, légy méltó az oldal színvonalához és célkitűzéséhez, használható válasszal segítve a kérdezőt! Ez alapszabály!
Köszönettel!
Egyébként pedig pedig pár mondattal is lehet válaszolni egy ilyen kérdésre. Soronként mekkora összegre gondoltál? Van számlaszámod az utaláshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!