Szerintetek hanyas lesz az alábbi énekdolgozatom?
Cetlit írtunk, a kérdések:
1-Milyen magyar zeneszerzőkről tanultál?
már nem emlékszek, mit beszéltünk meg a végén, de az tuti, h Bartók Béla.én Kodályt, Egressy Bénit, és Szőnyi Erzsébetet írtam.
2-milyen zenei korszakokat ismersz?
barokkról és a reneszánszról tanultunk különösebben, de leírtam, hogy őskor, ókor, stb és reneszánsz
3-Ki a Szózat zeneszerzője?
azt tudtam, Egressy Béni.
4-melyik az a hangszer, amely húros és ütővel üthető?
az is jó cimbalom (a végén megbeszéltük a helyes válaszokat)
5-Sorolj fel 2 külföldi zeneszerzőt
Csak Haydn-t írtam, pedig itt volt a nyelvem hegyén, hogy Mozart.
az se biztos, hogy mindenki kap jegyet, mert kb 4 gyerek volt roszz. De azért egy kedvesség biztos van a tanár szívében, külömben a fél osztálynak karó.
valyon hanyas lesz?:(
elképzelhető
régen volt egy nyelvtantanár akitől az égész iskola tanulói rettegtek
vele írtunk ilyesmit, de akkor egyszer valamelyik kérdésre 2 válasz kellet, vki egyet írt és félpontnak számított, amelyet felfelé kerekített (olyan, mintha a másikat is írta volna)
Ez kísértetiesen hasonlít arra, amit a mi énektanárunk "öt kis kérdésnek" hívott, nem Veszprém környéki vagy? :)
Amúgy nálunk fél megoldásra féljegy járt.
Nálunk olyan az énektanár, hogy nem nézi meg a dolgozatokat x'D
A padtársunkkal ellenőrizteti le, ő meg azt ír oda amit akar... Tesómék csináltak olyat, hogy sorban írták az egyest dogákat, de mégis kitűnőek voltak énekből... :D
Én erre megadnám a 3/4-et.
Te egyébként hanyadikos vagy? Ezek iszonyat könnyű kérdések.. Én kapásból fel tudtam volna sorolni 20 zeneszerzőt :/ Bocs..
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!