Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Kaptam hittanból egy feladatot...

Kaptam hittanból egy feladatot, de nem értem?

Figyelt kérdés

először is! nem azt kérem hogy helyettem csináljátok meg hanem, hogy segítsetek abban hogy elmagyarázzátok hogyan kell csinálni

képregény kell készíteni egy gyógyítástörténetről, amiben azt kell bemutatnom hogy hogyan történhetne ma az a gyógyítás

ezek szerint azt kell hogy egy mai ember a mai technológiával hogyan gyógyít vagy jézus ma hogyan gyógyít vagy hogy?

előre is köszönöm annak aki elmondja hogy hogyan kell ezt érteni

és kérlek ne jelentsétek a kérdést mivel nem azt kérem hogy helyettem készítsétek el. további kellemes estét, és köszönöm annak aki végigolvasta és segít ^^

2022. márc. 6. 21:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Juj, félreolvastam az utolsó válaszát véletlenül arra, hogy ,,minden tőlük telhetőt megesznek. " :D :D 3.voltam megint. :)
2022. jún. 24. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!