Töri házi help!?

Figyelt kérdés

Ezeket a kérdéseket kéne megválaszolnom

Kik voltak a közepbirtokosok.?

Kik voltak a bocskoros nemesek?

Kik voltak a zsellérek.?

És mi volt az örökölt kiváltság.? Nem voltam suliban viszont itthon van a törim és be kellene potolnóm viszont úgy írjátok le a válaszokat hogy röviden de pont benne legyen a lényeg. /L

2022. febr. 16. 18:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen pontosan igazad van 4 és és 5 ös jegyeim vannak matekból 2 es vagyok debaz utóbbi időben azon is javítottam.
2022. febr. 16. 18:56
 12/15 A kérdező kommentje:
De az* elírtam.
2022. febr. 16. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#10 Nem azon múlik a jövője ez tény, de tegyük hozzá, hogy a gyakorisok nagyon nagy része nem tudja ezeknek a definícióját fejből és ugyanúgy rá kell keresniük ahogy a kérdezőnek kellene.

És ezt teljesen jó indulatból írom, de ha a kérdező szeretne továbbtanulni, akkor lesznek bőven olyan tantárgyai amihez az interneten kell kutakodni a megfelelő kulcsszavakkal, amit nem árt gyakorolni. 😁

2022. febr. 16. 19:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13: pontosan. ezek a tipikus "guglizzátok ki HELYETTEM" jellegű kérdések.

Senki nem tudja fejből a definíciót...

2022. febr. 16. 19:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
10. Te is hasonszőrű kiskorú vagy? Ha nem, akkor gondolom tudod, hogy illik egy kérdést feltenni . Na nem úgy, ahogy a szegény kiskorú tette.
2022. febr. 16. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!