Egy fogalmazást kéne írnom a faluról, de nem tudom hogy hogyan. Írnátok valami példát?
Figyelt kérdés
Egy fogalmazást kéne írnom a faluról, nem tudom hogy hogyan. Esetleg valami példát írni?
15 mondatos kell hogy legyen
Utikalauz
2022. jan. 31. 10:23
11/13 anonim válasza:
Van-e olyan dolog, ami hiányozna, ha eltűnne a faluból?
12/13 anonim válasza:
7-es vagyok. Még azt írd bele, hogy milyen híres emberek születtek ott, és kiről mit kell tudni.
13/13 anonim válasza:
példa: Ekkor és ekkor születtem ebban a faluban (ide a falu nevét). Tehát már közel 16 éve lakom itt. A gyerekkorombeli falura nemigen emlékszem, csak arra, hogy sokat játszottam a többi gyerekkel a patak partján v. ahol játszottál. Ahogy idősödtem, úgy tudtam meg egyre többet a falumról. A Kisalföldön található (ez csak példa), ennyi lakosa van, van benne posta, iskola, orvosi rendelő és persze közért, gyógyszertár stb. is, meg könyvtár is, ahova néha eljárok. Ott tudtam meg egy könyvből, hogy a faluban született X, meg Y, utána is olvastam, hogy kik ők: X híres gyógyszerész volt, v. orvos v. nem tudom, Y pedig... Én szeretek a falumban élni, nem is tervezem, hogy ha nagy leszek elköltözzem, mert közel van ide X. város, ahol ilyen és ilyen szakmában szeretnék elhelyezkedni, és ott remélhetőleg meg fogom tudni valósítani az elképzelésemet. Remélem, a családommal itt fogom tudni leélni az életemet, a gyerekeimet itt fogom felnevelni, persze ez nem jelenti azt, hogy az országnak v. a világnak más részeit ne szeretném megismerni, de mindig ide fogok visszatérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!