Valaki segítene infoból? (Többi lent)
Készítsétek el a következő feladat megoldásának részletes lépéseit szövegesen, majd az algoritmus szimbólumaival!
Adott:
30 db szám beolvasás útján.
Határoztassuk meg ezek átlagát és összegét.
írassuk ki az eredményeket.. A feladat elkészítése a füzetben történjen.
Miért küldjem el?
Hol akadtál el? És mit takar nálatok a "szövegesen" és a "szimbólum"?
#2 az #1-es szarkazmusnak szánta, csak nem ment át gondolom... mivel nem írtad le, hogy hol akadtál el és a mi a gond.
Mielőtt jössz, hogy "az egész": ez az oldal arra szolgál hogy hobbiból és INGYEN segítünk másoknak megoldani a problémáját. A különbség a segítség és a "helyetted megcsinálom" között az, hogy az egyik esetben rávezetünk a megoldásra amit te megértesz, megtanulsz és magadtól megoldod. A másik esetben pedig lövésed sincs arról mit írunk le és annak semmi értelme.
Nem tudom, nem info szakos vagyok hanem gépészes.
Amikor tanultuk a ciklusokat akkor pont nem voltam suliban.
"Amikor tanultuk a ciklusokat akkor pont nem voltam suliban."
Uhh, micsoda pech.
Akkor szerintem kezdd azzal, hogy azt a részt pótolod (biztos van csoporttársad aki segít benne) na meg online is rengeteg anyag elérhető hozzá. Anélkül nehéz lesz, mert a feladat szövegének az első mondatához is szükséged lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!