Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki segítene infoból? (Töb...

Valaki segítene infoból? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Készítsétek el a következő feladat megoldásának részletes lépéseit szövegesen, majd az algoritmus szimbólumaival!

Adott:

30 db szám beolvasás útján.

Határoztassuk meg ezek átlagát és összegét.

írassuk ki az eredményeket.. A feladat elkészítése a füzetben történjen.

2022. jan. 27. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Küldd el a füzeted is.
2022. jan. 27. 10:28
 2/8 A kérdező kommentje:

Miért küldjem el?

2022. jan. 27. 10:30
 3/8 anonim válasza:

Hol akadtál el? És mit takar nálatok a "szövegesen" és a "szimbólum"?

[link]

2022. jan. 27. 10:31
 4/8 anonim válasza:

#2 az #1-es szarkazmusnak szánta, csak nem ment át gondolom... mivel nem írtad le, hogy hol akadtál el és a mi a gond.

Mielőtt jössz, hogy "az egész": ez az oldal arra szolgál hogy hobbiból és INGYEN segítünk másoknak megoldani a problémáját. A különbség a segítség és a "helyetted megcsinálom" között az, hogy az egyik esetben rávezetünk a megoldásra amit te megértesz, megtanulsz és magadtól megoldod. A másik esetben pedig lövésed sincs arról mit írunk le és annak semmi értelme.

2022. jan. 27. 10:35
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nem info szakos vagyok hanem gépészes.

Amikor tanultuk a ciklusokat akkor pont nem voltam suliban.

2022. jan. 27. 10:39
 6/8 anonim válasza:

"Amikor tanultuk a ciklusokat akkor pont nem voltam suliban."

Uhh, micsoda pech.

2022. jan. 27. 10:41
 7/8 anonim válasza:

Akkor szerintem kezdd azzal, hogy azt a részt pótolod (biztos van csoporttársad aki segít benne) na meg online is rengeteg anyag elérhető hozzá. Anélkül nehéz lesz, mert a feladat szövegének az első mondatához is szükséged lesz rá.

2022. jan. 27. 10:45
 8/8 anonim válasza:
10 percig tart megtanulni a ciklusokat a netről.
2022. jan. 27. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!