Mit tegyek? ( Lent a többi)
Figyelt kérdés
Sziasztok...első sorban...hosszú vékony szárú, egyenes hajam van...az a probléma, hogy jó ideje csinálom azt, hogy 2 naponta mosom a hajamat...és félek, hogy öregebb koromra akár kopasz is lehetek ha így folytatom...de mivel 2 naponta mostam így jobban is zsírosodik..így nem tudom megállni hogy ne mossam 2 naponta...segítségeket szeretnék kérni..hogyan lehetne TÖBB hajam, hogyan lehetne erősebb és stbstb...kérlek segítsetek...normális válaszokat nagyon szépen köszönöm. :) 13/L2014. szept. 14. 14:42
1/4 anonim 

válasza:

A mosástól semmi baja nem lesz.
Több és vastagabb sem lesz, akkor sem ha nem mosod.
Vágasd rövidebbre, lépcsőzetesre, akkor jobb tartása lesz és többnek fog tűnni.
Vékony szálú hajból nem szép a nagyon hosszú, mert rálapul nagyon a fejre.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség..mert ha sokat mosom (samponnal persze) akkor is roncsolódik a hajam..2. tényleg olyan mintha punnyadt lenne a hajam (mármint a fejemen) hogy mondjam...mintha le lenne nyalva..hogyan érhetném el hogy kicsit felemelkedjen? ( Gondoltam arra hogyha vízesen... hajszárítóva szárítom és közbe felborzolom 1 kicsit az hat-e) szerinted az hasznos lenne?
2014. szept. 14. 17:04
3/4 anonim 

válasza:

Igen, az segít, ha megemeled szárítás közben egy kefével. De leginkább a fodrász tud segíteni, ha egy olyan frizurát vág, aminek van tartása.
A kétnaponta való hajmosástól pedig tényleg nem lesz bajod, hidd el, ez teljesen normális, sokan így mossák a hajukat.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben..köszönöm a segítségedet :D
2014. szept. 14. 18:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!